Bivši član mega popularnog benda One Directiona, Louis Tomlinson će za deset dana, tačnije 14. septembra nastupiti u areni Stožice u Ljubljani, Slovenija.

Louis Tomlison je Sloveniju uvrstio na spisak turneje još u oktobru prošle godine, a iako je velika većina karata prodata, imamo lepu vest za sve fanove,  a to je da i dalje ima karata u prodaji, a cene su sasvim primerene za naše uslove. Ko želite da budete u parteru, karta će vas koštati 62 evra, a mesta za sedenje su otprilike slične cene. Više informacija možete da nađete na sajtu Eventima.

Dosadašnji deo turneje Louisa Tomlinsona je pobrao sve pohvale, a pevač pored svojih hitova iz solo karijere, izvodi i numere drugih muzičara. Ono što znamo sa sigurnošću je da izvodi i neke od omiljenih pesama benda One Direction, pa će tako prisutni moći da čuju pesme „Night Changes“ i „Where Do Broken Hearts Go“.

Ukoliko ste bili veliki fan One Directiona , a i dalje volite da slušate članove benda ovo je idealna prilika da uživate u koncertu velike zvezde jer je Slovenija relativno blizu, neki pet i po sati vožnje i jedna granica, a i cena ulaznica je više nego pristojna.

I da moramo da dodamo da je Slovenija sve atraktivniji zemalja u našem region  kad je reč o koncertima velikih svetskih zvezda, tako da nemojte da se čudite ako  uskoro najavimo i druga velika imena Ii njihove nastupe u Ljubljani!

Izvor: Famoza.net