Nakon hit singla „Rush“ za koji se definitivno može reći da je obeležio leto za nama, pop zvezda Troye Sivan predstavlja numeru pod nazivom „Got Me Started“! U susret predstojećem albumu „Something To Give Each Other“, čiji je izlazak najavljen za 13. oktobar, novi singl donosi prepoznatljivu melodiju i još jedan neverovatan muzički spot, čiju režiju potpisuje Gordon von Steiner, koji je ujedno zadužen za celokupan vizuelni identitet predstojećeg izdanja.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Kada smo pisali tekst pesme, neprestano sam pevušio melodiju numere „Shooting Stars“ elektronskog sastava Bag Raiders. Učinili su nam veliku uslugu time što su nam dopustili da iskoristimo deo melodije, siguran sam da to u prošlosti ne bi bilo moguće. Presrećan sam što sam dobio šansu da na neki način dam omaž pesmi koja je za mene kultna. Ian Kirkpatrick, koga smatram genijem, radio je muzičku produkciju. Obožavam njegov rad, imao je ideju da snimimo vokal sporije i da ga zatim ubrzamo, rezultat toga je ono što čujete u refrenu, odmah me je oduševilo kako zvuči“, izjavio je Troye o procesu rada na pesmi.

Umetnik australijskog porekla predstavio se publici pre skoro deceniju svojim prvim EP-jem pod nazivom „TRXYE“, a sa samo 28 godina Sivan je uspeo da se čvrsto etablira kao svetska zvezda pop muzike, mode i LGBTQI+ zajednice. Njegov prethodni singl „Rush“ postigao je neverovatan globalni uspeh sa preko 180 miliona slušanja na muzičkim servisima za samo dva meseca. Nedavno je objavljen i remix numere na kom su mu se pridružili britanska kantautorka PinkPantheress, kao i član k-pop grupe Stray Kids – Hyunjin.

Izdanje „Got Me Started“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TroyeSivanGotMeStarted

Foto: Terrence O’Connor