mts Teen Talk nagradni konkurs na temu I tebe se tiče!

Ove godine, sastavni deo osme konferencije mts Teen Talk, koja se bavi temama aktuelnim za tinejdžere,  biće nagradni konkurs na temu I tebe se tiče!

Organizatori konferencije imaju želju da motivišu učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola, i srednjoškolce, da se bore protiv svih vrsta nasilja, i zato su odlučili da kreiraju nagradni konkurs na temu I tebe se tiče! i zadaju vama tinejdžerima važnu temu:

  • Neko koga voliš imao je problem – kako si mu pomogao?

Sve što treba da uradite je da okupite ekipu, najmanje dvoje a najviše petoro drugara, i snimite kratku video formu, telefonom ili kamerom. Dužina videa, koji može da bude klasičan video, reels ili tik tok forma, treba da bude najmanje dva, a najviše tri minuta. Nakon toga, potpišite ekipu koja je radila video kao i brojeve telefona. Obavezno nam uz video pošaljite i saglasnost roditelja za sve članove tima. 

Video, imena i saglasnosti šaljete na mtsteentalk@gmail.com

Rok za slanje videa je 20. 10. 2023. Nakon ovog datuma, stručni žiri će pregledati sve prispele video forme, i izabrati pobednika. Ekipu koja napravi najbolji video čeka sjajna nagrada – poklon vaučer Fashion&Friends u iznosu 100.000,00 dinara. Nagrada će biti uručena 2. 11. 2023, na konferenciji mts Teen Talk, kada će premijerno biti emitovati pobednički video. 

Važno – video koji šaljete ne smete do kraja konkursa da delite na mrežama!

Budite kreativni i srećno!

Više informacija na linkovima: