Veliki animirani hit iz 2015. godine „U mojoj glavi“ dobio je svoj drugi deo koji nas u bioskopima očekuje na leto naredne godine. Avantura koja je ovenčana nagradom Oskar za najbolji animirani film, osam godina kasnije ponovo oživljava i zaviruje u najjače emocije glavne junakinje.  

Dizni i Pixar studio donose na leto duhoviti  nastavak „U mojoj glavi 2″ i pored Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja kao glavnih emocijama jedne devojčice, upoznaju nas sa još jednim likom odnosno novom emocijom poznatom kao Anksioznost.

Prema rečima reditelja Kelesija Mana (Kelsey Mann) novi lik obećava da će u najnovijoj avanturi malo uzburkati stvari i u glavnoj komandi koja se odvija u Rajklinoj glavi uneti neke promene. „Anksioznost možda deluje kao neko nov u ekipi, ali ona nije neko ko se povlači i prihvata manje uloge“, rekao je reditelj dodajući da to sve ima smisla ukoliko pomislimo šta se sve samo dešava u našim glavama.

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju!

Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost.  Deluje kao da ona nije sama.

Foto: Disney/Pixar