Kompanije Orbico i Lilly Drogerie pripremile su sjajno izenađenje za sve ljubitelje kvalitetne šminke – od sada je brend MILANI dostupan ekskluzivno u odabranim Lilly drogerijama. Na događaju povodom predstavljanja i promocije ovog brenda svi prisutni imali su priliku da se upoznaju sa sjajnim MILANI make-up proizvodima, te da se uvere u njihov kvalitet i postojanost.

Događaju su prisustvovale brojne influenserke i beauty savetnice, koje su beležili svaki korak stvaranja neodoljivog make-up-a od strane popularne make-up artistkinja Beata Kovačević koja je svojim besprekornim potezima istakla prirodnu lepotu poznate pevačice Angelline. Talentovana pevačica je sa prisutnima podelila svoje omiljene proizvode iz MILANI palete proizvoda, kao i savete koji su njoj pomogli da izabere proizvode po svojoj meri.

MILANI je američki brand skromnih korena, nastao prvenstveno kako bi povezao različite ljude iz kvarta. Brend je okrenut generaciji Z, i konstantno osluškuje potrebe svojih potrošača sa željom da ponudu što raznovrsniju paletu proizvoda, a ono što brend ističe od konkurencije jeste što svoje proizvode prilagođava širokom broju kupaca, uz strastveno verovanje da svako treba da ima priliku da poseduje i uživa u luksuznoj lepoti. MILANI u proizvodnji koristi iste sastojke i laboratorijske formulacije kao luksuzni brendovi, a njihovi proizvodi cenovno su pristupačniji čime podržavaju misiju brenda. Uz to, svi proizvodi MILANI su 100% cruelty-free jer su sertifikovani od strane organizacije PETA i programa Leaping-Bunny što znači da proizvodi i sastojci nisu testirani na životinjama.

Zasijajte uz omiljene MILANI make-up proizvode koje možete pronaći u odabranim Lilly drogerijama!