Bliži se kraj godine i praznični dani, a mi počinjemo da razmišljamo o godini koja prolazi i uzbuđeno maštamo o svemu što bismo mogli da postignemo u onoj koja dolazi. Ispisujemo novogodišnje želje i otvaramo naša srca za nove prilike. A kako je najbolje dočekati nove prilike nego blistavo, a najbolji saveznik će vam biti beauty kuća Avon koja je pripremila blistave tonove najnovije kolekcije – Dream to Shine, a neke superteenovke ćemo obradovati sjajnim poklon-paketićima!

Bez obzira da li je tvoj izgled iz snova odvažni ponoćni glam ili sanjivo i svetlucavo zlato, beauty kuća Avon pripremila je za tebe blistave tonove najnovije kolekcije – Dream to Shine! U okviru ove specijalne limitirane kolekcije nalazi se 12 novih pigmentovanih mat i svetlucavih senki, Glimmerstick u najnovijim sjajnim tonovima, Hajlajter u specijalnim svetlucavim nijansama i Shimmer ruž za svetlucave usne sa vitaminom E, susamovim uljem i uljem.

Superteen i Avon imaju sjajne Dream to Shine poklone za vas!

Dodaj sjaj na obrve, obraze, unutrašnju stranu oka i ključne tačke na licu. Blistaj zahvaljujući mekanim šljokicama koje svetlucaju i sijaju sa svakim tvojim pokretom. A prazničnu magiju će upotpuniti ultranove nijanse laka za nokte sa 3D efektom i Delightful False Lash maskara koja će učiniti da vaše oči zablistaju i ožive.

Ova efektna limitirana kolekcija kuće Avon dizajnirana je da naglasi tvoju lepotu i skrene pažnju na tebe, stvarajući nezaboravan utisak. Nećeš pogrešiti ako se odlučiš da je iskoristiš u novogodišnjoj noći jer možeš biti sigurna da ćeš zahvljujući njoj baš ti biti u centru pažnje.

A kao što smo napisali u saradnji sa beauty kućom Avom tri čitateljke ćemo obradovati poklonima iz limitirane Dream to shine kolekcije. U paketu se nalaze hajlajter, ruž za usne i lak za nokte, a sve što treba da uradite jeste da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i napišete kakvi su vam planovi za doček 2004. godine.

Uz odgovor šaljite i svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad i kontat telefon, šaljite na mail redakcija@superteen.rs do 15. decembra do 20 časova, a dobitnicama ćemo se javiti na mail, zato proverite svoju poštu! I da da biste učestovali u nagradnoj akciji potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.