Autentična pop muzičarka u usponu Peach PRC predstavlja novi singl pod nazivom „Like A Girl Does“! Numera donosi živopisnu elektro pop melodiju i sjajnu muzičku produkciju, dok emotivni naboj u vokalnoj izvedbi trenutno razoružava. Nakon što je prethodne godine oduševila publiku EP izdanjem „Manic Pixie Girl“, koje je okarakterisano kao iskren i upečatljiv uvod u njeno muzičko umeće, Peach PRC novim singlom nudi slušaocima moćnu žensku enegiju, jedinstven zvuk i pregršt roze boje koja važi za njen zaštitni znak. Pored same pesme, predstavljen je i atraktivan muzički spot čiju režiju potpisuje Josh Harris.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Umetnica australijskog porekla definitivno je postavila dobru osnovu za blistavu muzičku karijeru, njena lirika prožeta je temama koje obuhvataju životne uspone i padove, kao i mentalno zdravlje, a sve to upakovano u primamljiv pop zvuk. Kantautorka muzičko putovanje započela je pišući tekstove u sobi roditeljske kuće, a za kratko vreme istakla se na društvenoj mreži TikTok gde je izgradila armiju vernih pratilaca. Delić debitantskog singla pod nazivom „Blonde“ preko noći postao je viralan, a jednak uspeh pratio je i narednu numeru „Colourblind“! Svoj jedinstven muzički izraz zvanično je definisala provokativnom numerom „Josh“, pesmom posvećenoj raskidu i bivšem romantičnom partneru. Kroz taj singl slušaoci širom sveta su prepoznali njenu emociju, zbog čega numera trenutno broji preko 36 miliona slušanja na muzičkim servisima globalno. Pesma „God Is A Freak” privukla je pažnju najvećih svetskih imena u pop muzici, među kojima su Billie Eilish, Finneas i Justin Tranter.

SLUŠAJ SVEŽE PLEJLISTU OVDE

Prethodnu godinu za umetnicu svakako je obeležilo debitantsko EP izdanje „Manic Pixie Girl“, koje sadrži numere „Kinda Famous” i „F U Goodbye”, kao i pesmu „Perfect For You” koja predstavlja omaž hit singlu „Stars Are Blind“ u izvođenju Paris Hilton. Muzički katalog Peach PRC trenutno broji preko 150 miliona slušanja na muzičkim servisima globalno, a priznata je od strane najvećih muzičkih publikacija među kojima su Rolling Stone, Wonderland i druge. Numera „Like A Girl Does“ prirepma pozornicu za još svežih singlova koje će muzičarka objaviti u narednom periodu, a njena kreativna putanja izgleda svetlije i uzbudljivije nego ikada.

Izdanje „Like A Girl Does“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LikeAGirlDoes

Foto: Jess Gleeson