Embed from Getty Images

Kylie Jenner i Timothée Chalamet – verovatno i vama zvuči kao neverovatan spoj. Još prošle godine počele su glasine o novom paru u Holivudu koje su se nakon nekog vremena ispostavile kao istinite. Iako mnogi nisu verovali da ova veza može opstati, Kylie i Timothée viđeni su na Golden Globes dodeli nagrada i reklo bi se da njihova ljubav cveta! Uz to stižu i nove informacije za People koje kažu da njihova veza ima potencijal da preraste u nešto vrlo ozbiljno!

Naime, izvor otkriva da su Kylie i Timothée veoma ozbiljni i uključeni u svakodnevne živote jedno drugog: “Iako se čini da su dosta različiti oni se zaista povezuju na mnogo načina – muzika, prijatelji, porodica. Vrlo su realni jedno s drugim i lako su se spojili. Oboje podstiču jedno drugo da budu bolji ljudi i to je stalna stvar u njihovoj vezi.”

People dodaje da njihove porodice podržavaju vezu: “Kris i Kim daju posebnu podršku Kylie i misle da veza ima mnogo potencijala. Timothéejeva porodica jednako podržava njih, oni vide koliko ga ona čini srećnim.” Za kraj, izvor navodi kako se i Kylie i Timothée trude da veza uspe i da budu tu jedno za drugo. Mi se iskreno nadamo da su oboje srećni i da će izgraditi lepu zajedničku budućnost.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Getty Images