Tom Holland: Zendaya i ja gledamo Spidermana da se prisetimo mladosti
Tom Holland i Zendaya se trude da svoju vezu drže daleko od očiju javnosti i da uživaju u privatnosti. Obradujemo se kada s vremena na vreme vidimo da je par viđen zajedno ili da su u intervjuima govorili jedno o drugome. Ovog puta Tom se otvorio te pričao o tome kako on i Zendaya provode slobodno vreme te otkrio da ponekad zajedno gledaju “Spider-Man: Homecoming”, film u kom oboje glume a i na čijem setu su se oni i upoznali! 

“Zendaya i ja ćemo s vremena na vreme gledati Spidermana 1 i prisećati se doba kada smo imali 19 godina i snimali taj film. To je takav luksuz, takav dar, mogućnost da sednete i na neki način proživite svoju mladost ponovo gledajući filmove koje ste snimali. Bez ovog posla ne bih bio čovek kakav sam danas” – priča Tom.

Tom je takođe dodao da uživa da gleda svoje prethodne projekte ali iz položaja kritičara: “Ponekad mislim da sam svoj najbolji kritičar, zaista znam šta je to što mogu da uradim, a ponekad vidim nešto i pomislim da sam zaista mogao bolje da to odradim” – zaključio je on.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram