Selena Gomez: Ne mogu da uradim ništa zabavno bez muzike Ariane Grande
Selena Gomez je jedna od retkih zvezda koja nema problem da podrži svoje kolege – ona uvek ima samo reči hvale za ostale umetnike u industriji zbog čega je vrlo cenjena od strane fanova. Uz to, iako je već godinama na sceni, Sel uvek otkriva nešto novo o sebi fandomu – na primer, skoro je govorila o tome koja je njena omiljena pesma Taylor Swift, a sada je rekla kako obožava muziku Ariane Grande i da sve zabavne stvari radi uz njene pesme!

U jednom od svojih skorašnjih gostovanja Selena je poručila da “ne može da uradiništa zabavno bez slušanja Ariane Grande” te objasnila publici da joj je ona među omiljenim umetnicima rekavši da je zaista Arin veliki fan!

Selena je onda dodala kako mnogo voli “7 rings” i rekla da se oseća veoma moćno kad sluša Arianu: “Smatram sa je ona neverovatna, mnogo se zabavljam uz njene pesme i čine me da se osećam moćno. Ja sam ona devojka koja stalno pušta Arianinu muziku i mislim da ljudi to primećuju, ali ja to volim” – zaključuje Sel. Nakon ovog gostovanja fandom je totalno poludeo jer ima mnogo onih koji sanjaju o saradnji ove dve zvezde. Mi se nadamo da će se ta kolaboracija jednog dana i desiti!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram