Selena Gomez otkriva: Ovo je moja omiljena pesma Taylor Swift

Prava prijateljstva u Holivudu zaista su retka i nema ih mnogo, a jedno od publici najdražih jeste prijateljstvo Taylor Swift i Selene Gomez. Njih dve su već dugi niz godina pokazale šta znači biti pravi drug, bile su jedna uz drugu u raznim lepim i ružnim situacijama – maltene su kao sestre. Sel i Tay podržavaju karijere jedna druge, i to ne kriju, te tako ovog puta Selena otkriva koja je njena omiljena pesma i album Taylor!

Iako Taylor ima bezbroj hitova iza sebe, Selena smatra da je “Wildest Dreams” najbolja od svih: “Mislim da ovo možda ne bih trebala reći, ali smatram da je to jedna od njenih najboljih pesama, neverovatno je dobro urađena. Tekst, melodija, sve. Bez obzira na raspoloženje uvek ću uživati u njoj” – otkriva glumica i pevačica o svojoj drugarici.

Uprkos tome što je Sel pesmu sa “1989” albuma odmah okarakterisala kao svoju omiljenu, malo se mučila da izabere svoj omiljeni Taylor album: “Ne mogu da izaberem jedan, volim sve njene epohe, vraćaju me u prošlost, posebno zato što sam toliko dugo živela sa njom. Sve mi se dopada i zaista ne mogu odabrati jedan” – zaključuje Selena.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram