Rođak Taylor Swift tvrdi: Ja sam spojio nju i Travisa!
Izgleda da je Taylor Swift konačno ispunjena! Pored mega uspešne muzičke karijere i činjenice da je postala jedna od najslavnijih muzičarki ikada, pevačica sada uživa i u ljubavi sa dečkom Travisom, a kruže priče da će uskoro pasti i veridba! Obzirom na to da izgleda da je njihova veza ozbiljna, svi žele da saznaju neke detalje poput toga kako su se upoznali, koliko dugo su već zajedno, kada se rodila ljubav među njima i slično. Nove informacije stižu od rođaka Taylor koji tvrdi da je on spojio nju i fudbalera.

Naime, Taylorin rođak Danny Frye III skoro se pojavio u jednom TikTok intervjuu za FloRacing gde je otkrio kako je zapravo on spojio fudbalera i pevačicu: „Ja sam uspostavio ljubavnu vezu između Taylor i Travisa“ – tvrdi Danny. Iako nije zašao u mnogo detalja o tome kako je to uspeo, on otkriva da je išao na par Kansas City Chiefs utakmica u kojima je igrao Travis, i sve to zajedno sa Tay.

Fandom je ubrzo spojio kockice te smatraju da je Danny „kupidon“ zaslužan za ovu ljubav, a sve to su povezali jer je Travis u nekoliko navrata rekao da su se on i Tay zapravo i spojili zbog zajedničkih konekcija: „Ljudi koje je ona poznavala i koji su znali za mene, mislim da je neko bio naš kupidon“ – rekao je Travis pre par meseci.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram