Automobil prešao preko noge Zayna Malika!

Zayn Malik nije bio mnogo aktivan proteklih 6 godina – on je bio u vezi sa Gigi Hadid, dobio ćerku sa njom, njih dvoje su u međuvremenu raskinuli… – ovo su samo neki od događaja koji su obeležili Zaynov život prethodnih godina. Konačno, pevač se vratio u javnost i pojavio se na Fashion Week-u u Parizu, 19.januara što je bila jedna od retkih prilika da vidimo muzičara. Ipak, ovo pojavljivanje je prošlo prilično neslavno, obzirom na to da je automobil koji je prolazio bukvalno prešao preko Zaynovog stopala!

Naime, Zayn je prisustvovao Kenzo reviji u Parizu pre par dana; nakon revije, prolazivši ulicom naišao je automobil koji je pregazio njegovo stopalo! Na snimku koji je kružio društvenim mrežama jasno se vidi da je zvezda “One Direction”-a bila opkoljena fandomom pre nego što se nezgoda desila. Nakon ovoga fanovi su postali zabrinuti za pevača, ali izgleda da je sve u najboljem redu.

Zayn nije dozvolio da mu incident pokvari raspoloženje a ubrzo nakon toga oglasio se i na društvenim mrežama rekavši da nije pretrpeo značajnije povrede: „Moja noga je u redu!! Zahvaljujući mojim neverovatno dobro napravljenim patikama” – napisao je on na Instagramu. Uz to, on je i objavio fotografiju svojih belih patika koje su izgrebane sa tamnim mrljama ali zaista nema većih tragova nezgode. Nama je drago da je sve prošlo dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram