Nikki Rodriguez govori o 2.sezoni “My Life With the Walter Boys”

Ukoliko pratite Netflix sigurni smo da ste primetili novu teen seriju “My Life With the Walter Boys”. Ova TV adaptacija istoimenog romana iz 2014.godine ubrzo je osvojila srca gledalaca i postala je glavna tema TikToka poslednjih meseci. Glavna junakinja Jackie – koju tumači Nikki Rodriguez – se nakon tragične nesreće roditelja iz Njujorka seli u Kolorado i počinje da živi sa Walter porodicom. Ono što je interesantno jeste da Jackie mora da živi sa 11 momaka iz Walter porodice, a zaljubljuje se u čak dvoje od 11-oro braće! S obzirom na to da se 2.sezona već sprema, Nikki otkriva šta ona misli da će se desiti i šta bi želela da se dogodi u predstojećoj sezoni.

Nikki je za TeenVogue odgovorila na razna pitanja, a naravno da je bila upitana o tome da li je ona tim Alex ili Cole: “Razumem zašto se vodi polemika, jer izbor je težak, zar ne? Cole i Alex su oboje sjajni na različite načine. Shvatam zašto su ljudi podeljeni, Alex je tako sladak, brižan, osetljiv, ljubazan. Cole je strastven ali morate da ga bolje upoznate, ali i on je takođe veoma osetljiv i ljubazan, samo što to ne pokazuje. Oba glumca su sjajna i zaista ne mogu izabrati jednog. Uvek kažem da sam tim Jackie jer ona treba da sledi svoje srce i svoje snove i zaslužuje da bude srećna” – kaže glumica.

Takođe, ona je dala svoja predviđanja za predstojeću sezonu i govorila o tome sa čime misli da će se Jackie suočiti: “Razmišljala sam o ovome tako dugo. Očigledno je da bi Jackie morala da se vrati u Kolorado, ali pitam se šta će je naterati da se vrati? Mislila sam o mnogo različitih opcija, to uvek radim, ali nekako se uvek ispostavi suprotno od onoga što mislim pa sam pokušala da ostanem otvorena za različite opcije. Jedva čekam da dobijem scenario i saznam u šta se sve Jackie upušta” – poručuje mlada Nikki.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram