Evo šta sve znamo o novom albumu Ariane Grande, “Eternal Sunshine”

Ariana Grande je nakon duge 3 godine pauze najavila svoj 7. studijski album, “Eternal Sunshine” koji izlazi 8.marta. Arianatori su veoma uzbuđeni zbog povratka njihove mezimice, i obzirom na to da nema više novih informacija o albumu, ovaj članak će skupiti sve novosti i detalje koji su (za sada) otkriveni o novom albumu mlade umetnice – od naziva, pesama, i još nekih simbola koji bi mogli biti važni za sami projekat.

Dolazi u martu

Kao što smo već naveli, “Eternal Sunshine” stiže 8.marta a zanimljivo je to što je nazvan po jednom od Arianinih omiljenih filmova, u kojem glumi jedan od njenih omiljenih glumaca, Jim Carrey.

Album je rasplakao Ari

Pevačicin post na Instagramu objavljen 27. decembra uključuje njenu fotografiju na kojoj plače, verovatno zbog neke od emotivnih numera.

Neki od njenih prijatelja su već čuli album

Izgleda da je Arianina mama Joan kao i par njenih prijatelja već odslušalo album i svi imaju samo pozitivne reči i pohvale.

Na albumu radi sa poznatim licima

Ari je 7. decembra na Instagramu podelila svoje fotografije u studiju sa producentom i kompozitorom Maxom Martinom, jednim od njenih čestih saradnika koji je zadužen za njene brojne hitove. Ovo nije bilo veliko iznenađenje obzirom na njihovu dugogodišnju kooperaciju; uz to, očekuje se da njihov zajednički rad da dobre rezultate i prave hitove.

Crveni karmin bi mogao biti važan trag

Ari na naslovnici albuma nosi crveni karmin i njeni saradnici često koriste emodži crvenog poljupca da promovišu album. Naravno, ovo nije potvrđena tvrdnja, ali spekuliše se da će jedna od pesama nositi naziv jedne od nijansi karmina Arianinog brenda “r.e.m. beauty”.

Broj 7 je važan

Ovo će biti njen 7. album, njen Instagram post od 7. decembra imao je 7  slika i video snimaka iz studija a njene sledeće objave vezane za album objavljene su 17. i 27. decembra. Veruje se da je broj 7 srećan broj.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram