Novi album Ariane Grande stiže u martu!
Ariana Grande se vratila na muzičku scenu i apsolutno oduševila sve sa novim singlom “yes, and?” i izgleda da ne planira da stane! Pevačica je napravila pauzu od muzike i to veoma dugu – skoro 4 godine nismo dobijali nove albume niti pesme, ali čini se da je i Ariani nedostajalo stvaranje pesama i mogućnost da svoje emocije iskaže kroz muziku. Konačno, Ari je najavila novi album koji stiže već u martu mesecu a nosi ime “Eternal Sunshine”!

“Eternal Sunshine” stiže za manje od 2 meseca, 8.marta, najavila je pevačica na svom Instagram profilu uz 3 fotografije rađene upravo za album. Prvi singl i spot sa albuma, “yes, and?” su izašli prošlog petka i odneli lepe komentare od strane publike, što samo daje vetar u leđa pevačici za novu muziku. Ari je album najavljivala nedeljama unazad na društvenim mrežama, izbacivala fotografije iz studija i sa snimanja pesama što je i ukazivalo na to da album stiže, samo što sada znamo i kada!

Iako je ovo sve što imamo od informacija trenutno sigurni smo da je Ariana dala svoj maksimum i u ovom projektu kao i u svim prethodnim i jedva čekamo da vidimo šta je sve pripremila za svoj sedmi studijski solo album!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram