Tom Holland govori o novim projektima: Uzbuđen sam!

Tom Holland je mlad, talentovan i vredan i to se zaista ogleda u svakom njegovom projektu! On konstantno radi i uvek daje 100% sebe, a to su samo neki od razloga zašto je on postao jedan od omiljenih mladih glumaca u proteklih par godina. U skorašnjem medijskom pojavljivanju Tom je govorio o novim projektima te otkrio kako je uzbuđen zbog svega što mu predstoji.

Glumac je dao intervju tokom svog pojavljivanja na Critics Choice Awards u Kaliforniji, samo dan nakon što je demantovao glasine da su on i Zendaya raskinuli. On je otkrio kako se raduje budućnosti, šta god mu ta budućnost nosi: “Mislim da se početak moje karijere bliži kraju i prelazim na sledeći korak, definitivno ide sledeće poglavlje i veoma sam uzbuđen” – priča glumac.

Tom je još rekao kako je veoma kreativno podstaknut da uradi neke nove stvari te da je uspeo da pogura sebe na načine na koje nije mislio da može. Uz sve to on kaže kako ima par projekata koje razmatra ali još uvek nije spreman da otkrije više detalja o njima. Za kraj on naglašava da ulazi sigurno i srećno u novo poglavlje svog života, što je i najbitnije za uspeh u poslu!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram