Zayn Malik o planovima za 2024: Stiže nova muzika!
Zayn Malik je veliku slavu stekao zahvaljujući muzici i bendu “One Direction” a planira da sa muzikom nastavi i ove godine. Pevaču se već predviđa značajna i velika godina jer nakon 6 godina posvećenosti i napornog rada objaviće dugo očekivanu novu muziku. Pored toga, Zayn je takođe suvlasnik i glavni kreativni direktor brenda Mixoloshe, pa je u svežem intervjuu govorio o planovima, ciljevima i projektima za 2024.godinu.

Za početak, Zayn je govorio o ciljevima i planovima koje ima za ovu godinu: “U 2024. postavljam letvicu visoko. Nastaviću da istražujem i širim svoje kreativne granice u muzici, Mixoloshe-ju i drugim projektima. Zaista se radujem izdavanju nove muzike, zaista je prošlo mnogo vremena. Na ovom projektu radim već oko šest godina, tako da jedva čekam.”

Pevač je takođe govorio i o novoj avanturi odnosno  kompaniji Mixoloshe čiji je suvlasnik: “Uvek me je privlačila kreativnost i inovacija, kako u muzici, tako i u drugim projektima. Tržište bezalkoholnih pića ima potencijala da raste, a Mixoloshe se istakao kao brend koji ne samo da pomera granice već je i usklađen sa zdravijim načinom života. Ovo partnerstvo se činilo kao pravi izbor za istraživanje nove kreativne putanje”.

Za kraj, Zayn ima savet za sve one kojima fali motivacije da ostvare svoje ciljeve: “Teško je ali morate ostati fokusirani i verovati u sebe. Takođe je od suštinskog značaja da se okružite ljudima koji vam pomažu da rastete i veruju u vas” – poručuje umetnik.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram