Da li Taylor Swift dolazi na Super Bowl da podrži svog dečka?

Taylor Swift i Travis Kelce – par koji prethodnih meseci privlači mnogo pažnje medija i fanova – verujemo da svi znate da su pevačica i fudbaler zajedno, a priča se da će uskoro pasti i veridba. Do tada oni su velika podrška jedno drugome – Taylor je prisustvovala svim playoff utakmicama Travisa dok je bila na pauzi od “Eras Tour” dok je i sam Travis bio na par nastupa svoje lepše polovine. Fudbaleru sada predstoji Super Bowl koji se održava u Las Vegasu 11.februara i pretpostavlja se da će i Tay biti tamo, međutim, biće joj vrlo teško da se organizuje da dođe!

Naime, Taylor ima nastupe zakazane u Tokiju od 7. do 10.februara a zatim ide u Melburn da bi tamo nastupila 16.februara. Uprkos tome što će biti u Japanu 10. februara, insajder tvrdi da će ona prisustvovati Super Bowl-u: “To je brutalan, dug let, ali ona ide na avion čim završi koncert” – kaže izvor. Iako put zaista jeste iscrpljujuć i dugačak, Tay će uspeti da 10.februara bude u Tokiju a 11. u Las Vegasu i to sve zahvaljujući vremenskoj razlici!

Naime, Tokio je 17 sati ispred Las Vegasa, Taylorin koncert traje oko 3 i po sata, a počinje u 18 časova po vremenu tamo. Ako ona završi sa nastupom do ponoći (11.februara), to je zapravo 7 ujutru 10.februara u Las Vegasu. Što se tiče leta, prema The Athletic-u, moglo bi joj trebati oko 10 sati da leti od Tokija do Vegasa. Iako će vremenska razlika i menjanje zona biti iscrpljujuće, Tay bi mogla sleteti u Las Vegas na vreme i stigne na Super Bowl koji počinje u 15:30h. Iako pevačica nije potvrdila svoj dolazak na veliki sportski događaj, izvori tvrde da će ona biti tamo. Izgleda da su Tay i Travis zaista ozbiljni i trude se da svaki slobodan momenat provedu zajedno.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram