Ariana Grande o novom albumu: Svaka pesma govori o mom životu
Od trenutka kada je najavila svoj novi, sedmi solo album, Ariana Grande je u centru medijske pažnje i svakodnevno iščekujemo nove informacije o svemu što ona sprema. Iz dana u dan Ari otkriva sve više i više o albumu “Eternal Sunshine” (koji stiže 8.marta), a u jednom od svežijih videa koje je objavila na svom Instagramu ona je preplavljena emocijama otkrila kako svaka pesma govori o njenom životu.

Ari je na svom profilu izbacila video od par minuta u kome se ona obraća svom timu i govori o predstojećem albumu. Pevačica je bila vrlo emotivna kada je pričala o stvaranju pesama pa je čak i zaplakala: “Stvari se dešavaju tako brzo i želela sam da uključim ceo svoj tim u ceo proces. Znate kakva sam ja, mnogo sam nervozna, ali želim da ovo podelim sa vama” – priča ona u videu.

Ariana je otkrila da je “Eternal Sunshine neka vrsta konceptualnog albuma” i da svaka pesma na albumu govori o široj slici njenog života: “Sve su to delovi iste priče i iskustva. Neke od pesama predstavljaju dosta ranjive trenutke” – kaže ona. Konceptualni odnosno “concept” albumi su takvi da pesme na albumu imaju veće značenje zajedno nego pojedinačno, pa jedva čekamo da čujemo koju to poruku Ari prenosi ovog puta.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram