Jacob Elordi trenutno je jedan od slavnijih mladih glumaca i vrlo je prisutan u medijima – često je gost u raznim emisijama a paparaci mu bukvalno ne daju mira. Ipak, nije sve tako divno kao što izgleda – producent australijskog “The Kyle & Jackie O Show”-a, Joshua Fox, skoro je optužio glumca za napad zbog šale koja je uključivala referencu na jednu Jacobovu scenu iz filma “Saltburn”. Kako se navodi, policija je potvrdila da istražuje incident.

Kako navodi Joshua, on je prišao glumcu dok je izlazio iz pivnice u oblasti Sidneja i šaljivo ga upitao da pošalje “vodu iz kade” njegovoj koleginici (aludirajući na poznatu scenu iz “Saltburn”-a) i sve je to snimao. Kada je Jacob shvato da Joshua snima razgovor, zamolio ga je da prestane što je Fox i uradio, ali navodno se situacija pogoršala kada je voditelj rekao da neće iskoristiti snimak!

“Uneo mi se u facu, bio je toliko blizu da sam mogao da ga poljubim. Stajao sam uz zid, on mi se unosi u facu a njegova pratnja stoji oko mene pa sam se osećao prilično uplašeno. Obzirom na to kako su me opkolili imao sam osećaj da će se nešto dogoditi, da će me zaskočiti ili slično, pa sam rekao da neću obrisati snimak. Odbio sam jer sam se osećao neprijatno, a onda je Jacob opet gurnuo uza zid i počeo da me davi, ruke su mu bile na mom vratu” – priseća se Joshua.

Incident se završio tako što je jedan od Jacobovih prijatelja odvukao i sklonio glumca, a policija je potvrdila da istražuje događaj. Za sada nema informacija o tome da li je sve ovo istina i da li će biti bilo kakvog suđenja.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram