Vulkan izdavaštvo proslavlja predstojeći praznik ljubavi i za sve nepopravljive romantike i one koji veruju u snove organizuje specijalnu onlajn-akciju. Posetioci sajta vulkani.rs će do 14. februara moći da kupe dve knjige sa spiska odabranih naslova, i to po ceni jedne. Odlučite se za dve knjige iz akcijske ponude i ostvarite pravo da jefitiniju dobijete za samo jedan dinar. Svim čitaocima na teritoriji Srbije koji iskoriste ovu jedinstvenu ponudu knjige će stići na kućnu adresu besplatno.

Akcijske naslove možete potražiti putem linka, a Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko očaravajućih priča koje mogu postati divna uspomena na dragocene trenutke.

Dok je svet goreo, roman Džonatana Mura, advokata i romanopisca koji piše pod pseudonimom Džejms Kestrel, dobio je nagradu Bari za najbolji triler godine, kao i prestižnu književnu nagradu Edgar Alan Po za najbolji roman godine. U vrtlogu napetosti i strasti, u sukobu dva sveta, u ovoj priči prepliću se ljubav i avantura, uzbudljiva istraga i velika istorijska dešavanja. U središtu je policajac Džo Makgrejdi. Tu je i Moli, i nagoveštaj zajedničke budućnosti. Međutim, jedne večeri, Makgrejdija iznenada zovu da se javi na dužnost. Na imanju bogatog biznismena sa ostrva otkriveno je telo. Potreban im je neko da brzo reši slučaj, bez previše buke.

U osvit XX veka, u vrtlogu promena, od fabrika svile u Lionu do ruševina Palmire, roman Tereze Revaj Noć prvog dana nam nudi nezaboravan portret žene previše slobodne za vreme u kojem je živela i spremne da ostavi sve zbog ljubavi jednog muškarca. Blanš je uzorna supruga čuvenog proizvođača svile. Uprkos tome što voli svoju decu, ona se guši od strogih pravila uštogljenih buržoaskih krugova u kojima živi. Sve dok ne sretne Salima, bogatog trgovca iz Damaska. Odriče se svega zbog neočekivanog obećanja sreće, a putevi svile postaju putevi njene strasti i izgnanstva.

Pogledom punim saosećanja i radoznalosti sjajnog posmatrača koji zna da pretoči svaki fragment sećanja u priču, španska spisateljica Elvira Lindo slika raskošnu porodičnu fresku prepunu osećanja i strasti i odaje počast generaciji koja se u veku velikih promena hrabro borila da preživi u Španiji nakon građanskog rata. Na otvorenom srcu je snažna i lična priča o nesavršenoj ljubavi, naglo prekinutom detinjstvu i, na kraju, izmirenju ćerke sa očevim vrlinama i manama, njegovom svetlom i mračnom stranom.

Nostradamus vas poziva da zakoračite u vremensku krivulju, u XVI vek, hladni, sumorni i tajanstveni svet astrologa, lekara i alhemičara, proroka čiji život i proročanstva i dalje intrigiraju ljude. Ovo je priča o ljubavi i osveti tokom vladavine jedne od najmoćnijih francuskih kraljica. Roman u kojem se u svakom novom redu prepliću stvarnost i mašta, ambicija i plemenitost, ljubav i strast. Pisac Mišel Zevako otkriva nam svet misterija koji i danas traži odgovore, postavivši u središte naracije velikog Nostradamusa, čoveka koji je želeo da poseduje ključ za neograničeni univerzum znanja u kojem čak i smrt gubi na važnosti.

Prema mišljenju autorke Kejt Rouz, ljubav je putovanje ka samootkriću, o čemu je i pisala u svojoj knjizi Samo se triput voli. Svaka veza u našem životu uči nas onome što je neophodno da znamo o sebi, što je uslov da postanemo zaista srećni. Jer svi iskusimo tri arhetipske ljubavi u svom životu. Najpre nas ljubav sa srodnom dušom upoznaje sa snovima o ljubavi. Ono što sledi jeste karmička ljubav, dok je ljubav za koju smo mislili da je prava zapravo u potpunosti neodgovarajuća.

Knjige zbog kojih ćete poverovati u magiju ljubavi potražite na sajtu vulkani.rs.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 7. do 14. februara samo na sajtu vulkani.rs.

** Jeftiniji od dva odabrana naslova sa spiska knjiga obuhvaćenih akcijom platićete samo jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna