Taylor Swift najavila novi album, “The Tortured Poets Department”
Izgleda da će 2024.biti lepa i uspešna godina za Taylor Swift – ona ove godine nastavlja svoju mega uspešnu turneju “Eras tour”, u srećnoj je vezi sa fudbalerom Travisom Kelceom a pre neko veče je osvojila svoju 13. Grammy nagradu, što je samo potvrda truda koji muzičarka ulaže u svoju karijeru. Iako je Tay dobila Grammy, ona je tu priliku iskoristila da zapravo nagradi fandom i najavi svoj 11. studijski album, “The Tortured Poets Department”!

“13 je moj srećan broj a ovo je moj 13. Grammy. Želim da se zahvalim članovima Recording Academy što su ovako glasali, znam da je njihovo glasanje odraz strasti fanova” – rekla je Tay u svom govoru dok je primala nagradu. Pored toga, ona je odlučila da se zahvali fanovima otkrivši tajnu koju je “krila poslednje 2 godine” – što je zapravo novi album koji izlazi 19.aprila.

Na svom Instagramu pevačica je objavila naslovnicu albuma – crno bela slika na kojoj ona leži na krevetu okružena jastucima, a imamo i celu listu pesama koje će se naći na albumu – neke od njih su kolaboracije sa Post Maloneom and Florence + the Machine. U nastavku ostavljamo tracklist-u i radujemo se novom izdanju pevačice!

Fortnight (ft. Post Malone)
The Tortured Poets Department
My Boy Only Breaks His Favorite Toys
Down Bad
So Long, London
But Daddy I Love Him
Fresh Out the Slammer
Florida!!! (ft. Florence + The Machine)
Guilty as Sin?
What’s Afraid of Little Old Me?
I Can Fix Him (No Really I Can)
loml
I Can Do It With a Broken Heart
The Smallest Man Who Ever Lived
The Alchemy
Clara Bow
The Manuscipt (Bonus Track)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram