Za Dan zaljubljenih iznenadite voljenu osobu donjim vešom ili slatkom pidžamom i unesite dašak strasti i razigranosti u ovaj dan. Lisca oduševljava kolekcijom True Love koja je ukrašena simpatičnim srcima. Voljena osoba će se sigurno obradovati i uživati u zagrljaju udobnosti i mekoće.

SRCA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Srca – teško im je odoleti za Dan zaljubljenih, jer obeležavaju praznik ljubavi, a i simpatična su. Baš kao što je Liscina linija pidžama i donjeg veša True Love preslatka. Idealan izbor za iznenađenje na Dan zaljubljenih, sladak, mekan i udoban poklon.

 LISCINA SRCA

U asortimanu Lisce našli smo i slatka srca. Serija spavaćeg programa True Love idealna je za iznenađenja za Dan zaljubljenih. Meki modeli crvene boje ukrašeni su srcima i sigurno će biti pravi izbor za vašu voljenu osobu. Možete birati i iz ostatka ponude, jer je bogata različitim modelima donjeg veša. Romantične čipke, sofisticirane linije i smeli zavodljivi komadi donjeg veša savršen su poklon za praznik ljubavi.

Liscina kolekcija True Love za Dan zaljubljenih

PRED DAN ZALJUBLJENIH SA LISCOM

Dan zaljubljenih je pred nama i da biste ga učinili nezaboravnim, iznenadite voljenu osobu donjim vešom. Predlažemo da posetite prodavnicu Lisca, koja je uvek poznata po odličnom asortimanu donjeg veša i spavaćeg programa. Romantična čipka, smeli dizajni ili razigrani komadi biće savršeni poklon za Dan zaljubljenih. Oboje ćete moći da izaberete poklon iz nove kolekcije. Za nju i za njega.

LISCINE NOVOSTI

Pogledali smo Liscin asortiman novih kolekcija koje već sada oduševljavaju svojim inovacijama. Kolekcija Honey  je kreirana za sve romantičare i zaljubljene. Čudesno mekan materijal obezbeđuje prijatan komfor, dok razigrana zavodljivost dodaje transparentnost. Ne možete bez crvene boje, boje strasti i ljubavi. Za one odvažnije tu je i providna spavaćica sa grudnjakom u obliku trougla. Zavedite u strastvenoj crvenoj ili prolećnoj kajsiji.

 CRVENO ZA DAN ZALJUBLJENIH

Dan zaljubljenih je praznik ljubavi i romantike, pa se crvene nijanse često vezuju za ovaj praznik, jer simbolizuju strast, ljubav i toplinu. A ako je u pitanju donji veš crvene boje, romansa za ovaj dan je savršena. Lisca nudi atraktivne komade u crvenoj boji, kao i one sa odštampanim srcima. Dan zaljubljenih je pred vratima, izaberite praznična iznenađenja za svoju voljenu osobu što pre. Za nju i za njega.

Liscina kolekcija True Love za Dan zaljubljenih

POKLONI ZA NJEGA

Muški donji veš iz kolekcije Lisca Men je idealan izbor. Kvalitetan, udoban i koristan. Udobne gaćice, bokserice ili u slip kroju, potkošulja, zagrljaj i vreo poljubac. Začinite svoju proslavu zavodljivim kompletom koji nudi Lisca i u ženskoj kolekciji i stvorite divnu romantičnu atmosferu.

http://www.lisca.rs