Zašto Justin Bieber nije nastupio sa Usherom na Super Bowl?
Super Bowl Halftime šou važi za jedan od najznačajnijih nastupa u karijeri muzičara – kada se nekome ukaže prilika da nastupi na Super Bowl-u onda se taj nastup smatra krunom karijere umetnika. Ove godine na tom događaju nastupio je Usher a kao goste imao je Aliciu Keys i HER, međutim, svi su očekivali da će se Justin Bieber takođe naći na sceni ovogodišnjeg Super Bowla. Uprkos iščekivanju, to se nije dogodilo, a sada ćemo pokušati da otkrijemo i zašto.

Naime, pre nego što je Super Bowl Halftime Show počeo Justin je viđen kako sedi na tribinama sa svojom suprugom Hailey, ali on nije javno govorio o tome zašto se nije pojavio na sceni. Kako se navodi, umetnik je u poslednjem trenutku doneo odluku da zapravo ne nastupi na događaju, a sve do tada postojala je velika šansa da se on pojavi zajedno sa Usherom. Kako navodi TMZ, Usher je u poslednje vreme “pričao sa Justinom o tome da mu se on pridruži tokom poluvremena Super Bowla što je zvučalo kao vrlo realna mogućnost i puno su razgovarali o tome”. 

Nagađanja su se još više pojačala u nedelju jer je Justin viđen kako stiže u Las Vegas u subotu zajedno sa porodicom Kardashian. Ipak, uprkos svim razgovorima sa Usherom i pozivu koji je dobio, on je odlučio da ne izađe na scenu. Ovo bi bio Bieberov drugi nastup u 2024.godini, i veliki deo fandoma je zaista razočaran što njihov idol nije zasijao na velikoj sceni poluvremena. Svakako, izvori navode da Justin radi na novoj muzici, što mnogo raduje fandom.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram