Stigao trejler filma “The Thundermans Return”!

“The Thundermans” je jedna od najpoznatijih a ujedno i najvoljenijih Nickelodeon serija – ona je pratila život porodice Thunderman koja ima supermoći i uprkos njima pokušavaju da žive normalnim životom. Iako je sama serija snimana pre 10 godina, cela glumačka ekipa okupila se kako bi se snimio film “The Thundermans Return”, pa ćemo sada imati priliku da ponovo vidimo Phoebe, Maxa, Noru, Billieja, Chloe i mnoge druge u novim avanturama.

Film “The Thundermans Return” prati blizance Phoebe i Maxa koji uživaju u svom superherojskom načinu života, ali kada jedno spasavanje pođe po zlu, oni moraju da se vrate u Hiddenville. Dok Barb i Hank uživaju u povratku u Hiddenville, Chloe stvara nove prijatelje, Billie i Nora započinju normalan srednjoškolski život, a Max i Phoebe su odlučni da povrate svoj status superheroja. Film će prikazati već poznate lokacije i detalje iz serije, ali i nove preteće zlikovce.

Film će se premijerno prikazati u četvrtak, 7.marta, na Paramount + i sigurni smo da će ubzro nakon toga doći i na Nickelodeon! Pogledajte trejler filma u nastavku:

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram