iCarly je nekad bila jedna od najpopularnijih teen serija, koja se i dan danas ponegde gleda. Snimana je davno, pre čak 12 godina, a verujemo da vas sve interesuje šta rade glavni junaci ove serije danas. Carly, Sam, Freddie i Spencer – otkrivamo kako izgleda i šta radi ova četvorka danas.

Miranda Cosgrove

Miranda je tumačila ulogu Carly. iCarly je bio samo početak za Mirandu, nakon toga imala je brojne glumačke uloge, a neke od njih su uloga u seriji Crowded i filmu The Intruders, a posvetila se i učenju – uskoro će diplomirati na Univerzitetu u Kaliforniji. Što se ljubavnog života tiče, ne priča o njemu, iako je kroz godine bila spajana sa mnogim momcima.

Jennette McCurdy

Jennette je tumačila ulogu devojčice nasilnice – Sam Puckett. Danas, Jennette se takođe posvetila svojoj profesiji, odnosno glumi. Odmah nakon iCarly tumačila je istu ulogu Sam Puckett, takođe u Nickelodeonovoj seriji Sam and Cat, a nakon toga bila je glumica u brojnim filmovima i serijama. 2015. godine joj je preminula mama, a od 2016. njen ljubavni status jeste takav da je singl.

Jerry Trainor

Jerry je tumačio Carlynog brata Spensera. Nakon iCarly i on je nastavio da radi punom parom. 2015. godine osnovao je bend, a glumi i u Netflixovoj seriji No good Nick. Takođe, 21. januara napunio je 43 godine, a imao je samo 29 kada je počeo da glumi u seriji iCarly!

Nathan Kress

I za kraj, Freddie, odnosno Nathan Kress. Nakon serije iCarly pojavljivao se u serijama Mr. Young, Hawaii Five-0, Star Wars Rebels, Alive in Denver, Pinky Malinky, Major Crimes and Growing Up Fisher, ali i u nekoliko filmova. Takođe, on je oženjen i ima  dete, preslatku dvogodišnju devojčicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iCarly (@icarlyofcl) on

Da li ste vi pratili ovu teen seriju?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, Pinterest