Nikkie Tutorials, jedna od najvećih beauty gurua u svetu skoro nam je otkrila njenu veliku tajnu – da je transrodna osoba, a o tome smo vam pisali OVDE. Nakon toga stiglo joj je milion pitanja o njenom detinjstvu i životu u pogrešnom telu. Kako Nikkie kaže, bilo je veoma teško.

“Za mene je detinjstvo transrodne devojčice bilo veoma teško. Bila sam zbunjena. Uvek sam se pitala zašto nemam dugu kosu kao ostale devojčice. U početku nismo znali šta mi je, ali smo sumnjali na transrodnost, međutim nismo donosili zaključke pre konsultovanja sa doktorima.“- započela je svoju priči Nikkie de Jager.

“Doktori su pričali malo, nisu nam rekli sve informacije. Govorili su da to nije strašno, da sačekamo. Ali ja sam se osećala grozno. Tada mi je mama bila najveća podrška. Rekla mi je da pustim reči doktora. Tada sam želela da nosim haljine. To mi je i omogućila.“- rekla je Nikkie.

Takođe, rekla je i nešto o ucenjivanju: “Jedne večeri dobila sam mail od jedne osobe. Rekao mi je da zna da lažem publiku, odnosno krijem pravu istinu o sebi. Imao je veoma dubok glas, rekao je da ako mu ne odgovorim do sutra sve će reći javnosti. Plakala sam. Mislila sam da želi da mi uništi život. Kada sam sve ispričala plašila sam se reakcije. Ali svi su me podržali. Veoma sam zahvalna na tome i nisam očekivala toliku podršku. Hvala vam“.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Pinterest