Selena Gomez: Mislim da se nikad neću venčati!

Selena Gomez trenutno ima mnogo posla jer je skoro izbacila svoju sopstvenu liniju šminke “Rare beauty”, ali uspela je i da uradi jedan make up tutorijal sa jednom od najpoznatijih šminkerki današnjice – Nikkie Tutorials.

Tutorijal je urađen s distance, odnosno preko video poziva, gde su se devojke šminkale, a iako je zapravo glavna tema videa šminka, one su stigle da porazgovaraju o još mnogo čemu, pa je Selena stigla da govori i o ljubavi.

“Sigurno da znaš mog dugogodišnjeg prijatelja i šminkera, Hunga Vanngoa. Rekla sam mu da će me on šminkati za venčanje, koje se, ja mislim nikada neće desiti. Mislim da se nikad neću venčati!” – rekla je Sel.

Pored toga, rekla je i nešto o momcima: “Znam da moje pesme koje pevam govore o tome kako želim dečka, ali realnost je potpuno suprotna! Zapravo, momci su naporni, a imam još nešto da otkrijem – svaki moj bivši dečko misli da sam luda, ludača! Ali iskreno, baš me briga!” – završila je Sel priču o momcima.

Takođe, Nikkie je za kraj dodala nešto veoma interesantno i smešno: “Sel, ako ja mogu da pronađem dečka, onda može svako”!

Da li ste već pogledali ovaj dugačak, ali zanimljiv video?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram