Da li će novi album Camile Cabello govoriti o vezi sa Shawnom?
Camila Cabello je skoro promenila svoj imidž i postala plavuša, a izgleda da je to sve zbog nove muzike koja dolazi! Pevačica je izbrisala sve stare postove sa Instagrama i objavila svoju novu eru sa par fotografija i snimaka, pa izgleda da se nova muzika zaista bliži. U svežem intervjuu Camila je i govorila o novim pesmama, pa se postavlja pitanje da li će one govoriti o njenoj vezi sa Shawnom Mendesom?

Naime, Camila je skoro dala intervju za “Puss Puss” magazin gde se otvorila o novim projektima koje priprema: “Biće pesama koje govore o 26-godišnjoj meni dok sedim zbunjena jer sam zaista zaljubljena u jednu osobu”. Naravno, fandom je odmah pretpostavio da se radi o Shawnu, jer su njih dvoje raskinuli 2021.godine, pa obnovili vezu 2023. pre još jednog raskida. I zaista postoji velika verovatnoća da je Cam pisala o njihovoj ljubavi – muzičari često inspiraciju nalaze u sopstvenim problemima i dešavanjima iz ličnog života.

Camila je za magazin otkrila i kako se trenutno oseća: “Sada se osećam nekako usamljeno i čudno, ali u isto vreme osećam da sam odrasla u mnogim drugim aspektima. Nove pesme nisu nužno tužne, čak ih ne mogu ni okarakterisati. Rekla bih da sam to ja dok se borim sa svojim osećanjima i istražujem svoje emocije. Zapravo je većina pesama na albumu takva” – priča ona. Za kraj, Cam smatra da se ofarbala u plavo kako bi što bolje ispričala priču novog albuma: “Album je neka vrsta reinvencije, pa sam želela da imam novi izgled da bih što bolje predstavila tu novu enetgiju” – zaključuje ona.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram