Tini na Premios Lo Nuestro: Ponekad je dobro imati slomljeno srce!
Tini Stoessel je pre godinu dana objavila svoj četvrti solo album “Cupido” koji je doživeo veliki uspeh u Južnoj Americi (ali i šire). Sam album govori o ljubavi i etapi kroz koju je pevačica prolazila u trenucima pisanja pesama za album sa čime se i publika mogla poistovetiti što je jedan od razloga zbog čega je “Cupido” bio toliko voljen među slušaocima. Tini je pre par noći zablistala na dodeli nagrada Premios Lo Nuestro gde je i dobila nagradu u kategoriji “Album Of The Year – Pop/Urban” upravo za “Cupido”!

Premios Lo Nuestro se održala u Majamiju 22.februara i okupila je brojne umetnike iz Latino industrije, a mnogi su i dobili nagrade u brojnim kategorijama. Tini je zablistala u bež sjajnoj haljini a uz to je pokazala i novu frizuru – sada ima kratku pepeljasto plavu kosu sa šiškama, a njen novi izgled privukao je mnogo pažnje!

Pevačica se iskreno obradovala nagradi koju je dobila za svoj album “Cupido”, pa je u svom govoru poručila da je ponekad i dobro imati slomljeno srce: “Ne mogu da verujem! Prvo želim da se zahvalim svima koji su glasali i svim ljudima koji su dugo godina sa mnom, volim vas mnogo. Cupido je mnogo poseban album za mene i mislim da će tako i ostati. Ponekad je dobro imati slomljeno srce, jer sam stvorila ovaj album iz toga” – rekla je ona. Moramo napomenuti da je ovo Martinina prva Lo Nuestro nagrada, što je sigurno čini još posebnijom za nju. Čestitamo!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram