Justin Timberlake je objavio novi album: Everything I Thought It Was

Višestruko nagrađivani umetnik Justin Timberlake, objavio je svoj novi šesti studijski album, „Everything I Thought It Was“ (RCA Records/Menart). Uz to, danas u 15 sati premijerno na svom YouTube kanalu objavio je i spot za svoju novu pesmu s albuma, „No Angels“ koji je režirao Ti West.

Ranije ove nedelje, Timberlake je nastupio kao poseban  gost na ABC-u, u „Jimmy Kimmelu Live!“ showu gde je izveo „No Angels“.

Prošlog meseca, Justin Timberlake objavio je pesmu „Drown“, koju su napisali Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon, a producirali Timberlake Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd ).

Ranije ove godine, Timberlake je izbacio svoj singl i video „Selfish“, koji je prikupio preko 100 miliona streamova širom sveta i preko 19 miliona pregleda na YouTubeu.

Justin Timberlake takođe je bio poseban muzički gost u NBC-jevom showu „Saturday Night Live“, gde je izveo svoj singl „Selfish“ i „Sanctified“.

Poseban kuriozitet ovog albuma je što je u pesmi „Paradise“ ugostio članove svog nekadašnjeg benda *NSYNC.

Album će pratiti i dugoiščekivana svetska turneja „The Forget Tomorrow World Tour“.

„Everything I Thought It Was“ redosled pesama:

1.           Memphis

2.           F**kin’ Up The Disco

3.           No Angels

4.           Play

5.           Technicolor

6.           Drown

7.           Liar (ft. Fireboy DML)

8.           Infinity Sex

9.           Love & War

10.         Sanctified (ft. Tobe Nwigwe)

11.         My Favorite Drug

12.         Flame

13.         Imagination

14.         What Lovers Do

15.         Selfish

16.         Alone

17.         Paradise (ft. *NSYNC)

18.         Conditions

Justin Timberlake višestruko je talentovani zabavljač, snimatelj, producent, tekstopisac i glumac. Tokom svoje karijere prodao je više od 54 miliona albuma i 63 miliona singlova širom sveta, ali i dodatnih 70 miliona ploča kao glavni vokal grupe *NSYNC. Justin je osvojio deset nagrada GRAMMY u pop, dance i R&B žanrovima, uključujući njegove uspešne solo albume „Man of the Woods“, „The 20/20 Experience“, „FutureSex/LoveSounds“ i njegov debitantski solo album „Justified“ – kao i njegove saradnje s Jay-Z. Prikupio je preko 23 milijarde audio i video streamova širom sveta i osvojio četiri nagrade Emmy za svoje nezaboravne nastupe u emisiji „Saturday Night Live“. Na velikom platnu pozajmio je svoj glas DreamWorksovim animiranim franšiznim fenomenima „Trolovi“, uključujući i treći deo iz 2023. godine. Njegov hit „Can’t Stop the Feeling!“ iz filma “ nominovan je za „Najbolju originalnu pesmu“ na dodeli Oscara 2017. godine.

Foto: Charlotte Rutherford