Talentovani autor i regionalna hip-hop zvezda u usponu, REX predstavlja singl „ElaEla“ kojim najavljuje novo EP izdanje! Kao sin legendarnog Magnifica, REX svoj muzički talenat razvija od malih nogu, a tokom godina vešto gradi svoj put i pronalazi jedinstven stil. Novi singl je saradnja na kojoj je učestvovao hrvatski muzičar Andre, a ova pesma je jedna od pet koje će se naći na predstojećem EP izdanju „Enigma“. Uz singl, predstavljen je i muzički video koji je od sada dostupan na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ova numera je potpuno u melanholičnom fazonu. Govori o brzom životu u gradu, u kom te kroz sav taj haos vodi sećanje na prošlu ljubav. To je tema u kojoj se, po mom mišljenju, mnogi ljudi mogu pronaći i smatram da će se povezati sa pesmom“, izjavio je REX o svom novom izdanju.

Na numeri mu se pridružuje hip-hop umetnik iz Zagreba – Andre, kog REX poznaja već duže vreme i za koga smatra da je jedan od boljih muzičara na Balkanu. Andre je poznat po svom jedinstvenom stilu i izrazu, a veću pažnju publike dobio je nakon albuma „Porok i Greh“, kolaborativnom studijskom izdanju na kom je radio Voyage.

REX je karijeru započeo 2018. godine kao član sastava Brudaz. Kroz ovu grupu razvijao je svoje autorske veštine i postigao zapažene uspehe u rodnoj Ljubljani, nakon čega je svoj muzički put nastavio kao samostalni umetnik. Njegova lirika uglavnom govori o temama ljubavi i melanholije, kroz koje su i dalje prožeti motivi trep kulture, kao što su supstance i zabava. Muziku koju stvara REX karakteriše specifičan zvuk u kom se mogu čuti uticaji različitih žanrova, među kojima su R&B, Hip-Hop, Reggaeton, Dancehall, Drum’n’Bass, UK Garage i mnogi drugi.

Njegov prvi EP koji će objaviti pod okriljem izdavačke kuće Universal Music Serbia, pod nazivom „Enigma“, publika će imati priliku da sluša od 12. aprila, a naslovni singl i još jedan delić muzičkog sveta kroz koji umetnik putuje punim gasom biće predstavljen već 29. marta!

Izdanje „ElaEla“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://rex.lnk.to/ElaEla

Foto: Universal Music Serbia