Nedelju započinjemo uz Sabrinu Carpenter i „Espresso“! Jedna od najvećih globalnih pop senzacija nove generacije, Sabrina Carpenter predstavlja povratnički singl „Espresso“ u kom ističe svoj neukrotivi šarm koji vodi u ljubavni zanos i opijenost! Lirika pesme u fokus stavlja Sabrininu harizmu i samopouzdanje, a zavodljiva priča prožeta je fank zvukom koji doziva vrele letnje dane. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video za koji se pobrinuo nagrađivani režiser Dave Meyers.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Umetnica ovim singlom otvara novu eru svoje karijere nakon senzacionalnog albuma „emails i can’t send“ koji ju je lansirao do zvezda, a pesma je objavljena specijalno pred pevačicin debitantski nastup na festivalu Coachella. Singl je premijerno izveden upravo na bini festivala proteklog vikenda, zajedno sa numerama koje su uveliko poznate slušaocima, sa akcentom na hit „Nonsense“ za koji je Sabrina ponovo pripremila autentičan završetak numere i izvela potpuno novu verziju. Promena završetka pesme „Nonsense“ postala je tradicija koju je pevačica negovala tokom nastupa u okviru turneje „The Eras Tour“ pop ikone Taylor Swift na kojoj je nastupala kao predgrupa.

Nakon više od deset godina brojnih aktivnosti u svetu muzike i glume, Sabrina je protekle godine doživela svetsku slavu i dostigla sam vrh prestižnih top lista. Njeni globalni hitovi pod nazivom „Nonsense“ i „Feather“ i danas su viralni na društvenim mrežama, a njena zavodljiva koreografija i sugestivna lirika protkana humorom osvojila je planetu brzinom svetlosti. Pevačica je u međuvremenu postala i kraljica božićnih hitova nove generacije zahvaljujući EP izdanju „fruitcake“, a novi singl „Espresso“ definitivno je dokaz da je Sabrina dovoljno versatilna da ponudi hitove koji će vladati top listama čitave godine.

Izdanje „Espresso“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/SabrinaCarpenterEspresso

Foto: Universal Music Serbia