Zendaya iskreno: Žalim što nisam išla u školu!

Neke od Zendayinih najslavnijih uloga do sada su HBO seriji “Euphoria”, za koju je osvojila čak dve Emmy nagrade kao i tri “Spiderman” filma imaju nešto zajedničko: srednju školu. Glumica je skoro dala veliki intervju za magazin Vogue gde je otvorila dušu i pričala o raznim temama, a između ostalog govorila je i o školskim danima te poručila da joj je žao što nije išla u školu.

“Kada glumim uvek sam negde u srednjoj školi, a imajte na umu da nikad nisam išla u srednju školu” – kaže na šaljiv način glumica. U svom novom filmu “Challengers”, Zendaya odlazi iz školske klupe i igra ozbiljnu ženu, pa kaže da je ta uloga pravo osveženje: “Ima mnogo slučajeva u kojima nije dobro što su deca slavna i mislim da tek sada, kao odrasla osoba, shvatam da sam uvek radila najbolje što sam znala u tom trenurku. Skoro kao da prolazim kroz svoju anksioznu tinejdžersku fazu, jer ranije nisam imala vremena da kroz to prođem. Osećala sam da sam prebrzo odrasla, vrlo rano sam počela da zarađujem za svoju porodicu.”

Zendaya nikada nije išla u srednju školu – njena karijera je krenula na Disney kanalu kada je imala samo 14 godina gde je imala par uspešnih izdanja, a zatim se sve to razvilo u glumačku karijeru zbog koje nije imala vremena da uspori za odgovarajuće obrazovanje u učionici.

Kako je gluma preuzela maha, Zendaya je rekla da oseća potrebu da ispuni očekivanja ljudi: “Veoma sam napeta u poslednje vreme, mislim da to nosim od detinjstva, kao da ne mogu da uživam u svemu što mi se dešava. Nikad nisam imala priliku da pravim gluposti. I volela bih da sam išla u školu.” – zaključuje glumica.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram