Camila Cabello otkriva zašto je nosila torbicu od leda na Met Gali
Met Gala je modni događaj koji okuplja mnogobrojne zvezde Holivuda i pruža priliku da svako predstavi svoju kreaciju u skladu sa zadatom temom. Ovaj događaj održava se svake godine, odnosno svakog prvog ponedeljka u maju u Metropolitan Museum of Art u Njujorku. Tema za autfite ovogodišnje Met Gale bila je “Garden of Time”, pa su različiti modni dizajneri zajedno sa zvezdama kreirali modne kombinacije koje će se pamtiti. Jedna od pevačica koja je prisustvovala svečanosti bila je Camila Cabello koja je apsolutno blistala u svojoj haljini, ali jedan detalj je svima privukao posebnu pažnju – njena torbica bila je izrađena od leda!

Naime, Camila je umesto torbica nosila kocku leda koja je unutra imala ružu. Obzirom na to da je ovo bilo zaista neočekivano, pevačica je otkrila interesantnu priču iza odabira ovakvog komada: “Osećam da je torbica zapravo simbol promenjljivosti, simbolizuje to da ništa nije večno, ali i poručuje da ima lepote i u stvarima koje ne traju zauvek. Ovo je zapravo bila torbica, ali je pukla 5 minuta pre Met Gale. Zvala sam svog stilistu, nisam znala šta da radim, pa sam odlučila da je nosim kao pismo-torbicu” – priča Camila.

Samu torbicu napravila je Jane Wade, a unutra je imala i bakarnu ružu koja podseća na cvet koji je bio na pozivnicama za Met Galu. Haljina koju je Cam nosila sadrži impresivnih 250 000 Swarovski kristala i teži skoro 7 kilograma! Kako se vama dopada autfit mlade umetnice?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram