Selena Gomez o bipolarnom poremećaju: To je najteži period mog života
Selena Gomez već dugi niz godina važi za jednu od zvezda koje vrlo otvoreno govore o zdravlju, zdravstvenim problemima i savetuju kako da prevaziđemo teške periode u životu. Kao što je već poznato, Selena je imala problema sa mentalnim zdravljem i često govori o uticaju koji su ti problemi imali na njen život, pa je ovog puta pričala o svom bipolarnom poremećaju i ističe da je to jedan od težih perioda njenog života.

Naime, 2020.godine Selena je donela odluku da u javnost iznese njenu dijagnozu bipolarnog poremećaja, iako je njen tim bio protiv toga. Ipak, ona ističe da je njoj bilo bitno da o tome priča otvoreno i da bi ponovo donela istu odluku: “Kada sam to uradila, više nije bilo vraćanja nazad. Bila sam veoma ponosna” – ističe pevačica.

Sel se takođe otvorila te je govorila o svojim osećanjima kada se borila sa bipolarnim poremećajem: “Nisam razumela svoj um. Nisam razumela svoje emocije, svoje odgovore, reakcije…To je sigurno bio najteži period mog života.”

Iako joj je bilo teško i izazovno da se izbori sa svojom dijagnozom, ona je malim koracima išla ka cilju da bude spokojnija.

“Na primer, onemogućila sam komentare na Instagramu svima sem prijateljima. To je jedna od granica koje sam postavila da bi pomogla samoj sebi. Ljudi su bili nezadovoljni mojom odlukom da ukinem komentare, ali sam se ja osećala osnaženo. Znala sam da radim nešto samo za sebe” – zaključuje Selena.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram