Na redovnom repertoaru naših bioskopa, od četvrtka 6. juna naći će se film koji će oplemeniti naša srca, koji će nas raznežiti i podsetiti na ono najvažnije u životu, a to je ljubav u svakom njenom obliku. „MOJ JAGUAR“ (JAGUAR MY LOVE) je emotivna priča o neraskidivoj vezi čoveka i životinje, o prijateljstvu koje se neguje bez obzira na izazove i lepoti prirode koja nas vraća iskonskoj sreći.

Ukoliko ste uživali u filmovima „Mia i beli lav“ i „Vuk i lav“ film „MOJ JAGUAR“ će vas oduševiti lepotom pejzaža, upoznaće vas sa dalekim i egzotičnim kulturama i ganuti odnosom koji se gradi između glavne junakinje i prelepog mladunčeta jaguara.

O FILMU: Odrasla u amazonskoj prašumi, Otam živi sa Houp (Nadom), slatkom bebom jaguara koju je usvojila. Međutim, jedna okolnost primorava Otam da se vrati u Njujork. Otom se ponovo vraća u džunglu kako bi spasila Houp od ozbiljne opasnosti.

Emotivna i jedinstvena filmska priča o prirodi i prijateljstvu "Moj jaguar" samo u bioskopima

Od četvrtka 6. juna, film „MOJ JAGUAR“ prikazivaće se na repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Sutjeska (Čačak), Kulturni centar (Leskovac), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Kulturni centar (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Zlatibor), Kulturni centar (Čajetina), Moravica (Soko Banja), Kulturni centar „Drainac“ (Blace), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).