Jedna od najvećih globalnih pop senzacija nove generacije, Sabrina Carpenter predstavlja atmosferični synth-pop singl „Please Please Please“ u kom na duhovit način nastoji da sačuva svoj ego! Lirika pesme u fokus stavlja Sabrinin uveliko poznat humor, ovoga puta obojen frustracijom i ironijom, a iza synth-pop zvuka koji prati numeru stoje cenjeni producenti Jack Antonoff i Amy Allen. Uz singl, objavljen je i duhovit muzički video u kom je specijalni gost slavni glumac Barry Keoghan poznat po glavnoj ulozi u filmu „Saltburn“.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Nakon senzacionalnog uspeha letnje fank numere „Espresso“, koja je i u ovom trenutku najslušanija pesma na globalnom nivou, singl „Please Please Please“ poslužio je kao savršen povod da pevačica najavi svoj predstojeći studijski album pod nazivom „Short n’ Sweet“. Ovo izdanje će naslediti senzacionalni album „emails i can’t send“ koji je slušaocima darove pop hitove „Nonsense“, „Feather“ i „because i liked a boy“ – ovo izdanje je krucijalni trenutak za Sabrininu globalnu slavu koja kontinuirano raste.

Iako je Sabrina Carpenter planetarni hit tek od prošle godine, ova multitalentovana glumica i pevačica svoj put gradi već deset godina, a njena zavodljiva koreografija i sugestivna lirika protkana humorom sada je glavna tema svih muzičkih događaja. Pevačica je proteklu godinu provela kao predgrupa turneje „The Eras Tour“ pop ikone Taylor Swift, a nakon singla „Espresso“ usledio je njen prvi nastup na televizijskom programu Saturday Night Live, kao i set na prestižnom festivalu Coachella. Najnovije studijsko izdanje „Short n’ Sweet“ svetlost dana će ugledati 23. avgusta, tačno na vreme da isprati leto tokom kog će se bez sumnje na svakom koraku čuti Sabrina i njen zavodljivi singl koji je osvojio čitav svet!

Izdanje „Please Please Please“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/SabrinaCarpenterPleasePleasePlease

Foto: Universal Music Serbia