Poznati brend šminke i kozmetike KIKO Milano predstavio je letnju Gold Reflections kolekciju inspirisanu zalaskom sunca na obali Italije.

Tim povodom KIKO Milano u utorak 18.6.2024. s početkom u 12h organizuje make-up workshop u saradnji sa brend ambasadorkom Dunjom Jovanić (@imfashionbabe) i talentovanom šminkerkom Jelenom Roksandić (@jelenarox).

Osvoji kurs šminkanja i najnovije Kiko Milano proizvode

Svi učesnici će imati priliku da tokom radionice nauče kako da sami kreiraju osunčan letnji look sa KIKO Milano proizvodima iz nove kolekcije.

Ukoliko želiš da osvojiš kurs šminkanja i paket Gold Reflections proizvoda, učestvuj u KIKO Milano nagradnom konkursu. Sve informacije pronađi u okviru opisa Instagram reel objave.

Limitirana Gold Reflections linija oživljava duh toplog italijanskog leta kroz proizvode visokih performansi sa inovativnim formulama za lice, oči i usne. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je simbolikom sunčeve svetlosti koja asocira na buđenje i sjaj, kako unutrašnji tako i spoljašnji.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

Letnju Gold Reflections kolekciju možeš da pronađeš u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u radnjama na lokacijama Knez Mihailova 33 u Beogradu i Zmaj Jovina 5 u Novom Sadu. Najnoviji proizvodi su dostupni i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.