Da li ste znali? Zendaya je išla na audiciju za “Descendants”, ali nije dobila ulogu
Zendaya je trenutno jedna od vodećih mladih glumica u Holivudu koja je za svojih 27 godina nanizala ozbiljne uspehe! Uprkos brojnim vrlo zapaženim ulogama poslednjih godina, glumica je imala veliku želju da davne 2015.godine učestvuje u Disney-jevom projektu za tinejdžere, filmu “Descendants”. Ovaj film priča priču o deci najpoznatijih negativaca iz Disney sveta, a Zendaya je dala sve od sebe da i ona bude u filmu, iako na kraju nije dobila ulogu.

Kako navodi izvor, bivša potpredsednica Disney Channel-a za kasting i odnose sa glumcima, Cornelia Frame, je otkrila koliko se Zendaya zapravo trudila da dobije ulogu u filmu: “Zendaya je mnogo puta radila audiciju za Descendants, to je za nju bila vrlo velika stvar. Zaista je želela tu ulogu, na audiciji je bila iznova i iznova, ali na kraju jednostavno nije pošlo za rukom” – ističe Frame.

Cornelia priznaje da je Zendaya uložila zaista mnogo truda i rada u audiciju, ali ipak nije uspela da dobije ulogu. Za kraj, ona postavlja pitanje koje nas sve interesuje – šta bi se desilo sa Spider-Man izdanjem da je glumica dobila ulogu u ovom Disney filmu?

 

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram