Iako o Loren Gray ne pišemo toliko često, to ne znači da ona nije popularna kao pre. Šta više, sada je jedna od najpraćenijih i najpopularnijih zvezda TikToka na celom svetu, a pre skoro godinu dana snimila je svoju solo pesmu “Can’t Do It”, i od tada nam nije predstavljala novu muziku. No sada je otkrila svoje planove na muzičkom polju!

“Prošle godine imala sam 16 godina i to mi je bio prvi put da se oprobavam kao pevačica, i da snimam svoje solo pesme. Od kad sam uplovila u muzičke vode iz dana u dan sve više i više pronalazim sebe i žanrove u kojima želim da budem i teme o kojima želim da pevam.”- rekla je sedamnaestogodišnja TikTok senzacija.

A kada je u pitanju realizovanje nove muzike rekla je: „Što se nove muzike tiče, planiram da izbacujem još pesama, a to će se desiti uskoro. Veoma uskoro. Vrlo sam uzbuđena.“

Takođe, razgovor o muzici se nije završio ovde – Loren je progovorila i o nastupima, ali i da li planira da izda album, kada se ‘nakupi’ dovoljno pesama.

„Trenutno mi album nije u planu, ali ko zna, možda se i desi. Za početak želim da realizujem dosta pesama, da se u potpunosti pronađem u njima, a za album ćemo videti. Što se nastupa tiče, to je moj omiljeni deo kod pesama i muzike! Jedva čekam da pravim okupljanja na kojima ću pevati i upoznavati se sa vama!“- zaključila je Loren Gray.

Da li se i vi radujete novim muzičkim ostvarenjima ove predivne mlade zvezde koliko i mi?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram