Sabrina Carpenter: Šiške sam ošišala zbog slomljenog srca
Sabrina Carpenter je mlada glumica i pevačica koja svojim talentom osvaja srca publike – njene nove numere postale su apsolutni hit na TikTok platformi i njeni nastupi su izuzetno posećeni. Sabrina je poznata kao neko ko je vrlo otvoren sa fandomom i u intervjuima, pa je ona skoro otkrila “tajnu” svog imidža i njene prepoznatljive frizure koja je posledica, kako ona kaže, slomljenog srca!

Pevačica je postala prepoznatljiva po svojim “curtain bangs”, odnosno šiškama, iza koje stoji zanimljiva priča: “Bukvalno sam ošišala šiške samo zato što mi je neko slomio srce i bila sam u fazonu ‘Moram da uradim nešto’, a to nešto je bilo ovo. Obično nisam osoba koja donosi brzoplete odluke kada sam povređena, ali to je bio prvi put da mi je neko zapravo slomio srce i želela sam da uradim nešto drugačije” – iskreno kaže Sab.

Iako se pevačica nije plašila da napravi drastičnu promenu, ona stoji pri odluci da ne želi da eksperimentiše sa bojama kose: “Nikada nisam želela da farbam kosu, uvek sam se osećala prijatno kao plavuša, onakva kakva sam i rođena” – zaključuje Sabrina. Kako se vama dopada Sabrinija frizura?

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram