Tini Stoessel često putuje zbog posla kojim se bavi, a na svakom svom putovanju ona je sa porodicom, što pokazuje koliko joj je prodica važna. Još jedan dokaz toga je činjenica da je do sada svaki Božić provodila sa mamom, tatom, bratom i ostalim rođacima. Ove godine, ona i njen dečko Sebastian imaju drugačije planove, na putu su za Berlin.

Naime, Tini i Sebastian su već pričali kako će Božić provesti zajedno, sami u Berlinu u Nemačkoj i da žele da uživaju zajedno, jer im je ovo prvi zajednički Božić kao paru.

Kako nam je 25.decembar, odnosno Katolički Božić sve bliže, Tini i Sebastian su se pre samo par sati uputili na aerodrom i krenuli za Berlin, a Mariana, Martinina mama je objavila fotografiju na Instagram i otkrila nam kako joj je teško jer sa njom posle više od 20 godina neće provesti Božić!

“Nedostaješ nam kod kuće, ovaj Božić sa tobom negde daleko, teško je. Ali brojim dane da te opet vidim! Ti si na odmoru, na putovanju. Nedostaješ mi!”-napisala je Mariana.

Verujemo da bi svakoj majci bilo teško da posle toliko dugo vremena ne provodi Božić sa svojim detetom, a mi verujemo da će se Tini i Sebastian lepo provesti!

 

View this post on Instagram

 

‪December 20: Tini and Sebastian on a plane, most likely on their way to Berlin for Christmas ‬|| #tini #tinistoessel

A post shared by Tini Stoessel Updates (@darktini) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram