„Korgi – kraljevski pas velikog srca” je animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

Reks je mali nevaljalac, ali ipak omiljeni pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kom traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Reks uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.

Ovaj fenomenalni animirani film u kome jedan pas ima glavnu uloguod ovog vikenda naćiće se na repertoaru srpskih bioskopa. Ovaj animirani kraljevski spektakl svojim glasovima su oživeli: Boris Milivojević, Tamara Dragičević, Stevan Pjale, Marko Marković, Peđa Damnjanović, Dušica Novaković, Milan Tubić, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić i Ivana Popović.

Premijera filma na kojoj će biti prisutna i glumačka ekipa održaće se u nedelju 17. marta od 13:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. A pored filma publika će uživati i u izložbi CORGI pasa.