Nova Deichmann kolekcija donosi nam bezbroj modnih mogućnosti. Prilagođena različitim ukusima i stilovima, kolekcija predstavlja nesvakidašnji spoj opuštene elegancije. Noviteti  nam donose veseli miks dobro poznatih trendova: nenadmašne pastelne boje, ženstvene dezene, uz smelo kombinovanje pruga, animal printa, tufnica ili cvetnih detalja, kao i metalik tonove i nezaobilazne šljokice.

Bele sportske patike neće nas napustiti ni ove sezone. Proleće će dodatno ulepšati razigrane šare, zanimljivi natpisi, simboli i šljašteći detalji, koji patike čine ženstvenim i jednostavnim za kombinovanje uz najrazličitije outfite.

Univerzalne i udobne cipele koje se mogu nositi u skoro svakoj prilici. Ova sezona nam ponovo donosi omiljeni model mnogih dama – baletanke. U nežnim ili jarkim bojama, zatvorene ili sa otvorenom petom, baletanke su idealan komad za sunčane prolećne dane.

Model koji smo pozajmile iz muškog cipelarnika postao je pravi hit među pripadnicama lepšeg pola. Udobre, ravne i atkraktivne, oksfordice će se i ove sezone nositi uz poslovne, dnevne ili urbanije večernje stajlinge.

Javite nam vaše utiske, kako se vama dopada ovaj nesvakidašnji spoj opuštene elegancije.

A devojkama koje se ovih dana spremaju u šoping savetujemo da obavezno svrate u neko u Deichmann radnji jer izbor je fantastičan i sigurni smo da svako može da pronađe nekoliko pari obuće za ovo proleće.

Foto: Deichmann press