U poslednje vreme Martini Stoessel se pruža mnogo novih prilika, ali ne možemo izostaviti da ona vredno radi na svom trećem albumu. Nedavno  je imala premijeru animiranog filma„Ugly Dolls”, u kojem liku Moxy daje glas i naravno da je Tini zablistala na crvenom tepihu.

Tini se na premijeri pojavila u svetlo roze haljini, koja je otvorena u predelu oko stomaka i dugačka skoro do poda. Imala je bele čizmice na štiklu, a ceo look su krunisali frizura i make-up look – oči su bile mačkaste, našminkane zemljanim tonovima, a usne su bile blago našminkane, dok je kosa bila vezana u visok rep.

Tini zablistala na premijeri filma ,,Ugly dolls’’!

Tini zablistala na premijeri filma ,,Ugly dolls’’!

,,Bila sam veoma uzbuđena. Smejala sam se i uživala u filmu. Diamond films, hvala što ste mi pružili priliku da učestvujem u ovakvom projektu, ovo je bilo divno iskustvo. Ne možete propustiti #UglyDolls film za celu porodicu, sa stvarnom i dubokom porukom. Svi smo jedinstveni i posebni i to nas čini unikatnima. Nadam se da ćete svi uživati.“ – podelila je Tini na svom Instagramu nakon premijere.

Videli smo da je Tini uživala dajući glas jednoj od glavnih junakinja ovog animiranog filma, ali i da se potrudila da njena cela pojava izgleda perfektno. Kako vam se dopala Tini?

Inače film „Ugly dolls“ se daje i u našim bioskopima, a preveden je kao „Ružnjići„.

Tekst: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram