Justin Bieber i Hailey Baldwin se sada fokusiraju na mentalno zdravlje, a ne na venčanje!

Justin Bieber i Hailey Baldwin se sada fokusiraju na mentalno zdravlje, a ne na venčanje!

Svadbena zvona za Justina Biebera i Hailey Baldwin još uvek zvone, ali ovom slavnom paru se, što se tiče venčanja, uopšte ne žuri.

Pevač i manekenka službeno su „vezali čvor”, odnosno, venčali su se u septembru prošle godine, na tajnoj ceremoniji u sudnici u Njujorku, ali će u budućnosti, u nekom trenutku, napraviti veliko venčanje (svadbu) sa porodicama i prijateljima.

Iako je veliko venčanje još uvek cilj za ovaj par, ono je sada na poslednjem mestu zbog Justinovog mentalnog zdravlja, kaže izvor za People.

„Haley je stalno uz njega i podržava ga. I dalje razmišljaju o venčanju, i dogodiće se kada oboje budu spremni za to veliko slavlje. Za njih je sada najvažnije da Justin ozdravi mentalno.”- navodi izvor.

Iz onoga što vidimo i što nam Bieber pokazuje na društvenim mrežama, možemo zaključiti da oporavak ide na bolje i da će se, možda čak i venčanje dogoditi uskoro!

A sada da čujemo vas, šta mislite kakvu će haljinu izabrati Hailey za taj važan dan? Da li će Justin biti u odelu ili nekoj otkačenijoj kombinaciji? Kakva će biti torta, da li će Justin zapevati… Pišite nam kako vi zamišljate ovu svadbu!

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram