Selena Gomez se provodi za sve pare. Osim što hara muzičkim top listama i vodi drugare na odmor u Italiju, pevačica je voljena i omiljena gdegod da se pojavi. Međutim, pevačica je veoma zaštitnički nastrojena prema svom privatnom životu, pogotovo prema deljenju istog na društvenim mrežama. Ali izgleda da su ovi bezbednosni mehanizmi popustili kada je bio u pitanju odmor u Italiji.

„Ponekad ne mogu da izrazim svoju zahvalnost prema svima onima koji su mi omogućili ovakav život. Ali… vreme je da se vratim na posao.“ napisala je Gomezova.

Tokom 2019. godine, pevačica je izbacila dva dueta – „Anxiety“ sa Julia Michaels i „I Can’t Get Enough“ sa Tainy, Benny Blanco i J Balvin. Takođe se pojavila u filmu „The Dead Don’t Die“ pored Billa Murrayja, Chloe Sevigny, Adama Drivera and Austina Butlera, a treća sezone njene serije „13 Reason Why“ će uskoro imati premijeru.

Uprkos veoma zauzetom rasporedu, fanovi misle da će Selena uskoro izbaciti nove pesme. Zašto?

Tokom februara, Selena je izbezumila fanove kada je nikao njen video u kome sedi u studiju sa gomilom saradnika i natpisom „Ova nedelja, naredna nedelja, svaka nedelja“. Potom je okačila fotku na kojoj sedi u studiju, a ispod koje stoji „Sudio diva“.

„Radim na novom albumu koji će biti veoma ličan. Svaka pesma je jedna priča iz mog života. Rešila sam da uradim sama svom album jer niko ne može da ispriča moju priču bolje od mene same. A i jer sam želela da ovaj album posvetim unutrašnjoj sebi.“ izjavila je pevačica u podkastu Dream It Real.

Tokom gostovanja kod Jimmyja Fallona, Selena je rekla: „Gotova sam. Samo još nešto sitno da se dotera i gotovo. I onda će mi laknuti. Trebalo mi je četiri godine da napravim ovaj album kako sam ja želela i zamislila. Naravno da će biti pop, ali sam malo eksperimentisala sa podosta žičanih instrumenata, tako da će možda zvučati više kao pop-rok.“

A kada će tačno album ugledati svetlost dana? Selna Gomez kaže… uskoro.