Selena Gomez i sportska kompanija PUMA su predstavili samouverenu kolekciju za sport, ali i zabavu, koja sadrži raznoliku odeću, sportsku obuću i dodatke za elegantan izgled bez mnogo napora.

Nova SG x PUMA kolekcija savršen je pratilac sezone. Selena je želela da njena treća kolekcija s PUMA-om bude udobna, a opet stylish i da se ističe kao posebna, jer su podebljani brending i velike ikone u kontrastu sa paletama boja kao što su mornarsko plava, ružičasta, srebrna i bela boja. Dva favorita fanova se takođe vraćaju: Selenin vlastiti SG Runner i model koji ima status ikone – Cali, koji je evolucija klasičnog PUMA California modela, kojem je Sel dala lični pečat.

„Ova kolekcija za brend PUMA bila mi je jedna od najdražih za dizajniranje. Mislim da je krajnji proizvod predivan, osećam se toliko samouvereno da ga nosim i nadam se da će se i ostali osečati tako”, rekla je pevačica, glumica i producentkinja Selena Gomez.

Selena i tim imali su bezvremenski, skolastički način razmišljanja prilikom dizajniranja kolekcije. Ipak, glavna inspiracija bila je sama Sel jer uvek traži neutralne boje, udobne materijale i komade koje možeš da kombinuješ na sto načina.

Neki od ključnih komada iz kolekcije uključuju SG Quilted Runner  koji spaja Selenin lični stil i PUMA-inu klasičnu patiku za dvoranu i trčanje. Ove sezone odlikuje ga plišani, prošarani gornji deo za još lepši izgled.

SG Cali Suede model je sportski, načinje od mekanog, neutralnog antilopa i pertli koje se savršeno uklapaju. Grafički detalji i pečat SG  pojavljuju se na gornjem delu patike kako bi dobile nepohodan glanc koji ih razikuje od ostalih patika u klasi.

Komad koji celoj kolekciji daje savršenu dozu prefinjenosti je  SG Crop Puffer. Ova jakna je savršen komad i verujemo da bi je svaka devojka rado nosila. SG Woven jakna je prostrana i opuštena; pravi komad nadahnut ragbijem sa jednostavnom SG grafikom, koji dodaju izvrstan završni glanc kolekciji. Uparite neko od ovih jakni s SG Woven Pant i koristite ih kao svoj go-to komad za oversized izgled.

 

View this post on Instagram

 

#SGxPUMA AW19 drops December 1st ?. @selenagomez #PUMAWomen

A post shared by PUMA Women (@pumawomen) on

Kolekcija SG x PUMA AW19 biće globalno dostupna 1. decembra u PUMA.com, PUMA trgovinama i odabranim prodavnicama širom sveta, a dugo očekivani Selenin novi album izlazi 10. januara.

Pogledajte kako je bilo na snimanju nove kolekcije.

Foto: Puma promo